• office@abnsystems.ro
  • 021-233.09.95
Versiune site
EnglishRomână

Despre noi

about us page title image

We  take care of  business

since 2002...

 

Viziune, Misiune, Valori

Viziunea noastra este sa devenim furnizorul numarul 1 de solutii si consultanta, atat in domeniul sistemelor profesionale de telecomunicatii, cat si in domeniul IT&C din Romania. Este un ideal indraznet dar nu imposibil de realizat. Fiecare proiect sau solutie implementata ne ajuta sa ne cladim un renume pe piata.

Misiunea noastra este aceea de a ne perfectiona si de a contribui la dezvoltarea companiilor partenere prin cresterea eficientei afacerii acestora ca urmare a folosirii produselor oferite de noi la cele mai inalte standarde de calitate, personalizate pe specificul activitatii. Unul dintre obiectivele noastre de viitor este de a extinde rețeaua noastră de distribuție și portofoliul nostru de produse, dorindu-ne să rămânem, în mod constant, în contact cu toate tehnologiile noi și să le aducem în piața din România pentru a veni în întampinarea nevoilor clienților noștri.

Pentru noi, valorile pe care le apreciem sunt dedicate acelora care sunt in fiecare zi alaturi de companie: clienti, angajati si furnizori.
Suntem dedicati unui singur set de valori:
Profesionalism
Pasiune
Responsabilitate
Promptitudine
Integritate
Confidentialitate

Profilul companiei

Infiintata in anul 2002 , ABN Systems International a devenit rapid unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de distributie din Romania. Compania este specializata in distributie unei game largi de sisteme de telecomunicatii profesionale, echipamente IT si solutii integrate: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice, accesorii GSM, electronice si electrocasnice. Orientarea strategică a eforturilor companiei este îndreptată în crearea şi continuarea dezvoltarii puternicului canal între furnizori si piata. Pentru o expunere mai larga a produselor catre potentialii clienti, ABN Systems International consolideaza aceasta strategie prin implementarea a diferite metode de promovare. Pentru a oferi solutii eficiente catre clienti, lucrăm îndeaproape cu furnizorii de top din industrie.

Canale de distributie

Divizia B2B

Divizia B2B este prima divizie infiintata in cadrul companiei ABN Systems. Aceasta oferă clienților noștri sprijin în alegerea și implementarea de soluții de telecomunicații profesionale care li se potrivesc cel mai bine. Suntem parteneri cu branduri precum Plantronics, Polycom , Lifesize, Nortel, Avaya, care sunt lideri mondiali în acest domeniu (call center, solutii de birou, solutii mobile sau soluții de conferinte). Suntem mândri să menționăm unii dintre cei mai buni clienti ai noștri - Vodafone, Orange, Oracle, Tarom, TechTeam, Alcatel, Siemens, HP România, Xerox, GeCad România, TNT, Accenture Services, Microsoft Romania, Raiffeisen Bank, BCR , BRD, ING Bank, Credit Europe Bank, precum și unele agenții guvernamentale care au necesitat produsele și serviciile noastre de încredere.

Divizia Retail

Divizia noastră de Retail este axata pe distributia de produse catre retelele mari de magazine, în principal, casti Bluetooth și căști de calculator de la Plantronics si produse IT&C: accesorii și echipamente de rețea de la Netis, dispozitive GPS, toate tipurile de carduri de memorie de la GoodRam, accesorii GSM Xqisit și Blautel, accesorii gaming de la CTA digital și multe altele. Avem parteneriate cu toate retelele mari de magazine precum Altex, Media Galaxy, Germanos, Telekom Romania, Orange, Vodafone, Selgros, Carrefour, Cora, Auchan, Real Hypermarket și alții. Este demn de menționat faptul că avem o cotă de piață de 65-70% din piata Bluetooth din România.

Departamentul IT

Departamentul IT a fost infiintat in anul 2012. Crearea acestui departament a avut ca scop atat extinderea portofoliului de clienti al firmei, cat si dezvoltarea unui nou segment de business. Astfel noul departament creat s-a axat pe distributia produselor IT&C, importate direct sau achizitionate local, catre resellerii de IT din toata tara. La momentul actual, portofoliul departamentului cuprinde clienti activi in domeniul IT&C din Romania atat din sfera online (Emag, Evomag, PC Garage etc) cat si clienti de tip reselleri si B2B din tara. Printre produsele ofertate se numara notebook-urile, tabletele, tv, pc- uri si componente PC, dar si solutii complete (servere, statii de lucru, software, printing). Brandurile cu cel mai mare rulaj din portofoliul departamentului sunt Asus, Acer, Samsung, Lg, Hp, Dell, Intel, Lenovo, Toshiba, Gigabyte, WD, Seagate , Kingston, Kingmax, Logic. Modecom, A4tech, Creative, Goodram, Energy Systems. Datorita extinderii acestui nou canal de business s-au format partneriate si cu furnizorii de IT locali si externi: NOD, Elko, Asbis, Scop, Rhs/LikeIT, Despec sau ABC Data Polonia. Suplimentar s- a incercat extinderea canalului de vanzare si catre export. Am fost prezenti in platformele de trading International Computer Brokers (www.icb.cc) si International General Traders (www.igt.cc). Prin urmare in urma acestor actiuni s-a reusit crearea unor parteneriate si cu clientii externi, reusind astfel sa exportam produse in tarile vecine.

Divizia Online

Divizia noastră de vânzări Online functioneaza inca din anul 2007 si datorită vremurilor actuale are succes. La momentul actual avem doua site-uri de vanzari online: Talksmart.ro si Casti.ro. online division Talksmart.ro are o gama de produse este foarte variata si bine structurata in site pentru a oferi clientului posibilitatea de a gasi produsul sau produsele de care are nevoie, intr-un mod cat mai usor cu putinta. Printre acestea putem mentiona: IT (Microsoft, Dell, Sony, Apple, Acer, Asus, Toshiba, etc), electronice (Samsung, Sony, LG, Panasonic, etc), precum și produse de telecomunicații (Panasonic, Siemens, Nokia, Plantronics, Jabra, Polycom, etc.), electrocasnice, foto-video (Samsung, Canon), bricolaj (Karcher), sisteme de iluminat, etc. Preturile mai mult decat competitive, calitatea serviciilor, cat si profesionalismul echipei noastre ne-au ajutat sa evoluam inca de la inceput. Scopul nostru este de a mentine aceasta evolutie prin implementarea de noi solutii si strategii de vanzare. Ca o consecinta a trendului in materie de vanzari nationale, continuam sa investim in dezlvoltarea acestui proiect pentru a satisface cat mai bine nevoile fiecarui client care ne viziteaza magazinul. online division Deschis in anul 2009, site-ul Casti.ro ,este cel mai tanar membru al familiei ABN Systems. Acest magazin online este un proiect in curs de dezvoltare si este dedicat exclusiv categoriilor de casti si boxe. Gama principala de produse contine o diversitate de produse de la casti Bluetooth, casti audio, casti pentru jocuri (Gaming), pana la cele mai performante casti de call center. Recent am introdus in portofoliul casti.ro o gama variata de Speakere si Docking Stations.